Organitzem i gestionem esdeveniments i fires

Organitzem esdeveniments, inauguracions, presentacions dels últims models de vehicles al mercat, i ens encarreguem de la logística, imatge gràfica, creació de video, continguts….

Dissenyem i organitzem i assessorem el teu esdeveniment basant-nos en assolir els seus propòsits

 


FIRES DE MOTOR

Som els organitzadors de les fires de motor més importants a la província de Girona. Expocasió Girona s’ha consolidat com un referent a les comarques gironines, passant de 6 expositors l’any 2017 a 21 l’any 2019 amb més de 500 cotxes i 150 motos d’ocasió, km0 i gerència. Es realitza el mes de maig al polígon industrial Pla de la Seva de Fornells de la Selva. L’any 2019 la facturació va superar els 4.000.000 euros, amb una estimació aproximada de 25.000 visitants, principalment de les comarques gironines i també d’arreu de Catalunya.

Al mateix lloc, el setembre es celebra Expocasió KM0, una fira dedicada exclusivament al cotxe de KM0 que permet als concessionaris de Girona treure estoc de vehicles matriculats a molt bon preu.

A més, l’octubre organitzem a Figueres, Firavo. Des de la seva creació, l’any 2005, Firavo és una de les fires més importants que es realitza a la capital de l’Alt Empordà, destinada a concessionaris i empreses de compra-venda de Figueres.


HYUNDAI – HÍPICA RAÚL PINTEÑO

Des de JAS Edicions hem col·laborat per tal que Hyundai España realitzi la campanya “Tan grande como quieras ser”, a nivell estatal, a la hípica Raul Pinteño, a través del concessionari Hyundai Fornells Motor.

 


PRESENTACIÓ DE MODELS DE VEHICLES

Centro Porsche Girona


ALTRES ESDEVENIMENTS

 


 

FIRA KM.0


FIRAVO FIGUERES

 

A %d bloguers els agrada això: